DLG-datterselskabet DLG Connect har indgået en aftale om salg og service af Ranch Systems’ trådløse netværksløsninger til kontrol og overvågning i det moderne landbrug. Kunder hos DLG eller DLG Connect kan udvide eksisterende IT-aftaler med branchens førende løsninger indenfor alt fra tørreristyring til markovervågning.

Fra venstre mod højre: Christoffer Hage, vicekoncerndirektør for IT og Business Transformation i DLG, Thomas Christfort, Direktør Europa i Ranch Systems, Jacob Christfort, stifter og præsident i Ranch Systems samt Peter Søby, direktør i DLG Connect

DLG har via datterselskabet DLG Connect indgået en partnerskabsaftale med amerikansk Ranch Systems, hvis patenterede netværksløsninger sikrer enestående styring, kontrol og fleksibilitet i det moderne landbrug. Netværksløsningerne kan skaleres, så de virker for en enkelt enhed eller sofistikerede netværk, der kan dække alle landmandens behov for trådløs overvågning og kontrol.

Aftalen er kommet i stand efter teknologivirksomheden DLG Connect har gennemført grundige tests af systemet.

“Vi har gennemført grundige tests i efteråret af en lang række af Ranch Systems produkter. Vi har på udkig efter et system, der kunne bruges uanset kundens behov – og uanset landbrugets størrelse. Det er en unik løsning, som de danske landmænd nu har mulighed for at bruge,” siger Peter Søby, direktør i DLG Connect.

Det netop indgåede partnerskab betyder, at DLG Connect i fremtiden vil stå for salg og servicering af danske landmænd, mens Ranch Systems får adgang til en betydelig kundebase af nogle af verdens mest ressourceeffektive landmænd.

“Hos Ranch Systems Europe oplevede vi et større gennembrud denne sommer med en række produkter specialdesignet til danske landmænd, hvilket har været med til at ændre kundernes efterspørgsel. DLG Connect har erfaringen og ekspertisen til ikke blot at udbrede vores kundekreds, men samtidigt sikre den driftssikkerhed og stabilitet vores systemer har været kendt for,” siger Thomas Christfort, CEO for Ranch Systems Europe.

Fremover vil du derfor som kunde hos DLG, eller DLG Connect, have mulighed for at udvide dine allerede eksisterende IT aftaler med branchens førende løsninger indenfor alt fra tørreristyring til markovervågning.

Om Ranch Systems

Grundlagt i 2005, er Ranchsystems et etableret høj-teknologisk firma fokuseret på trådløse løsninger til landbrug og Miljøindustrien. Ranch Systems er markedsleder i Californien inden for trådløs teknologi til landbrug, og er i dag repræsenteret globalt.

Om DLG Connect

DLG Connecter stiftet i 2003 og baserer sig på et indgående kendskab til landbruget, og dets leverandører, samt et højt fagligt niveau indenfor IT-området.

Om DLG

DLG-koncernen er et af Europas største grovvareselskaber og er ejet af de danske landmænd. DLG havde i 2016 en omsætning på 49,0 mia. kr., og er med 6.500 medarbejdere i 18 lande. DLG er Danmarks 12. største virksomhed målt på omsætning. Ca. 60% af DLG’s omsætning genereres i Tyskland.

Yderligere oplysninger:

Christoffer Hage, vicekoncerndirektør, DLG: chh@dlg.dk; +45 3368 3063

Peter Søby, adm. direktør, DLG Connect: ps@dlgconnect.dk; +45 4036 7414

Thomas Christfort, CEO, Ranch Systems Europe: +45 4059 7788