Intro:

DLG har via DLG Connect indgået en partnerskabsaftale med amerikansk Ranch Systems, der udvikler patenterede netværksløsninger. Dette giver dig, som moderne landmand, enestående muligheder indenfor styring og kontrol af alt fra tørreri til vejrstationer. De forskellige løsninger kan skaleres, så de dækker alle dine behov indenfor trådløs overvågning og kontrol.

Vejrstation

En vejrstation fra Ranch Systems er et unikt værktøj. Udover aktuelle vejrforhold, giver en vejrstation dig også en lang række muligheder for at optimerer dit markarbejde. Bliv klogere i videoen nedenunder:

 

Tørreristyring

Med en tørreristyrings løsning fra Ranch Systems, får du mulighed for at styre dit plantørring- eller tørresiloanlæg fra mobiltelefonen. Dette kan både foregå manuelt, eller automatisk for at sikre optimal tørring. Se produktvideo nedenunder:

Introduktionstilbud:

Vi har valgt at lave to introduktions tilbud på branchens førende løsninger indenfor tørreristyring og markovervågning:

Komplet vejrstation 13.400,-

Vindretning og hastighed, temperatur og fugt, telemetri enhed.

Tørreristyring 19.159,-

Styring af dit tørreri fra mobiltelefonen. Enten manuelt eller automatisk.

Afhængigt af dine behov har du ligeledes mulighed for at få skræddersyet et pakketilbud.
Ring og få en uforpligtende snak.

KONTAKT OS

Et system der skaber overblik:
Adamshøj Gods benytter 3 komplette vejrstationer til at drive 2000 ha.

 

 

 

 

 

 

Adamshøj gods driver til dagligt 2000 ha. på Midtsjælland. Og med et geografisk spænd på 80 kilometer mellem de yderste marker, har opgaven som driftsleder aldrig været mere krævende. For at bevare overblikket, har godset derfor benyttet 3 komplette vejrstationer fra Ranch Systems igennem de sidste to år.

Adamshøj Gods er ejet af Carl Boisen-Thøgersen, der i samarbejde med driftsleder Knud Arne Frandsen, benytter vores app i det daglige arbejde.

”Som landmand er det altid rart at holde øje med vejrforholdene. Særligt nedbør kan jo direkte betyde om vi tjener penge eller ej, og når man driver 2000 ha. giver det ro i sjælen at jeg lørdag aften kan se om vi undgik tordenbygen” forklarer Frank Knudsen. ”Ligeledes er det blevet et uundværligt værktøj i høst. Her giver luftfugtigheden mig overblik over hvor, og hvor længe, vi kan høste den pågældende dag. Når jeg sammenholdt luftfugtigheden med mine egne erfaringer, fik jeg hurtigt et overblik over hvad vandprocent vi kunne høste med de pågældende dage.” uddyber han.

”I gamle dage stod vi og bed i kerner og sagde ’det går nok’. Nu kan vi sige – okay, hvis luftfugtigheden gjorde sådan i går, så passer det også med den vejrudsigt vi har i dag” – Frank Arne Knudsen, driftsleder Adamshøj Gods

Udover godsejer Carl Boisen-Thøgersen, og driftsleder Knud Arne Frandsen, har samtlige medarbejdere fri adgang til både app og data. ”Det er jo naturligvis i mit virke som driftsleder at jeg får mest udbytte af at holde mig opdateret på vejrforholdene. Men særligt vores sprøjtefører Emil har benyttet de lokale vindforhold til at optimere sprøjtearbejdet og spare tid”. Forklarer Knud Arne Frandsen.